Islamský a tradičný bankový systém - Musa, Hussam
Definície a vymedzenia základných pojmov islamských financií, ale aj definície komplexnejších problémov zastrešujúcich ostatné oblasti finančných operácií. Princípy fungovania islamských a tradičných bánk.