Integrovaný systém riadenia v podniku - Hajduová, Zuzana, 1974-
Faktory, ciele a výhody integrovaných systémov riadenia. Komponenty integrovaných systémov riadenia. Štruktúra integrovaného systému. Rozsah integrovaného systému firmy. Obsah zložiek integrovaných systémov.