Čistá finančná pozícia členských krajín EÚ, eurozóny a Slovenska k spoločnému rozpočtu EÚ - Nosáľová, Oľga
Otázka vzťahu členských krajín EÚ k spoločnému rozpočtu tohto integračného zoskupenia. Problém pozície čistých prispievateľov do rozpočtu EÚ a kompenzácie nadmerného príspevku do spoločného rozpočtu niektorých členských krajín. Čistá finančná pozícia Slovenska v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hlavné metodiky výpočtu.