K čemu je dobrý intranet? - Klapal, Miloš
Intranet v organizácii. Funkcie intranetu. Intranet a riadenie. Podpora spolupráce. Sociálna komunikácia. Integrácia a vyhľadávanie. Mobilný prístup k intranetu.