Zlepšovanie podnikateľského prostredia Slovenskej republiky - Hudák, Matej, 1984-
Podnikateľské prostredie Slovenskej republiky v rokoch 2012-2013 - správa Doing Business publikovaná Svetovou bankou. Hodnotenie Slovenskej republiky v jednotlivých oblastiach. Autor poukazuje na oblasti, v ktorých sa Slovenská republika umiestnila najhoršie.