Psychologicko-ekonomický status eura a pohľad na zníženie životného štandardu a chudoby obyvateľstva v SR a V4 - Soroková, Tatiana
Charakterizovanie dopadov zavedenia eura vo vybraných štátoch Európskej únie, vypracovaný pohľad na skutočnú finančnú potenciu obyvateľstva po zavedení novej meny.