Spoznajme úskalia práce s osobnými údajmi - Kroupová, Martina
Zmeny, ktoré prináša nový zákon o ochrane osobných údajov, účinný od 1. júla 2013. Povinnosť vypracovania dokumentácie pri spracovaní osobných údajov. Najčastejšie aktivity kde sa stretneme s nevyhnutnosťou súhlasu dotknutej osoby. Subjekty, ktorým zverujeme osobné údaje.