<The> use of internet communication forms and their quality in the educational process in higher education - Simonidesová, Jana, 1968-
Internetová komunikácia a jej kvalita vo vyučovacom procese na vysokých školách. Problémy online a offline internetovej komunikácie, pozitíva a negatíva tejto formy komunikácie.