Ako správne začať projekt - biznis význam a hranice projektu - Minárik, Peter
Úroveň náročnosti riadenia projektu zodpovedá jeho komplexnosti a celkovým projektovým podmienkam, ktoré vedú k jeho úspešnej realizácii. Kritériá klasifikácie projektov a kde a ako začať. Projektové tímy a kooperatívna atmosféra medzi zadávateľom a realizátorom projektu.