Analýza informačného systému zdravia v Poľsku - Urbanska, Jolanta
Zdravie a jeho miesto v živote Európanov. Prevádzkovatelia zdravia a informačné technológie. Systémy IT pre ochranu zdravia v Poľsku. Informačný systém v oblasti verejného zdravia v Poľsku.