Význam diagnostiky učebních stylů v podpoře studia vysokoškolských studentů
Učebné štýly a podpora zvýšenia efektivity vysokoškolského štúdia. Jednotlivé štýly učenia a ich komparácia s odlišnými študijnými odbormi. Význam diagnostiky učebných štýlov a podpora efektivity vysokoškolského štúdia.