Hypotéza finanční nestability Hymana Minskyho - Beneš, Vadim
Charakteristrika hypotézy finančnej nestability. Postuláty Minskyho hypotézy. Dynamika krízy podľa Minskyho. Súčasná finančná kríza a Hyman Minsky.