Spokojnosť návštevníkov s kvalitou poskytovaných služieb v horských strediskách na Slovensku v zimnej sezóne 2012/2013 - Buranovský, Juraj
Výsledky prieskumu uskutočneného Inovačným centrom cestovného ruchu v Poprade. Prieskum zisťoval spokojnosť zákazníkov s poskytovanými službami v horských strediskách na Slovensku.