Ako sa stať platiteľom DPH (povinná a dobrovoľná registrácia) - Válek, Juraj, 1981-
Od 1. januára 2014 povinná elektronická komunikácia so správcom dane pre registrovaných platiteľov. Registrácia na DPH vyplývajúca zo zákona. Povinný platiteľ a dobrovoľný platiteľ DPH.