Ako správne zdaniť príjem z predaja motorového vozidla - Neupauerová, Zuzana
Príjem z predaja motorového vozidla je zdaniteľným príjmom. Zdanenie závisí aj od toho, či je podnikateľ právnickou alebo fyzickou osobou, a či bolo auto zaradené v obchodnom majetku.