Aká bude maximálna suma mesačného príjmu študenta - brigádnika, z ktorej nebude povinne dôchodkovo poistený? - Neupauerová, Zuzana
Opatrenia Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky, ktorým sa ustanovuje maximálna suma mesačného a maximálna suma priemerného mesačného príjmu z určenej dohody o brigádnickej práci študentov na rok 2014.