Návrh zákona o elektronickom výkone verejnej moci účinný od októbra 2013 - Neupauerová, Zuzana
Na zabezpečenie procesov elektronického výkonu verejnej moci je potrebné zabezpečiť zmeny aj v zákone č. 215/2002 Z. z. o ZEP, kde nastane zosúladenie ustanovení tohto zákona s pripravovaným "Nariadením Európskeho parlamentu o elektronickej identifikácii a dôveryhodných službách pre elektronické transakcie na vnútornom trhu", ako aj zjednodušenie procesov elektronickej komunikácie.