Čo sa stane, keď Čína dobehne Ameriku - Lee, Kuan Yew
Priemerný rast HDP v Číne v období rokov 1978-2011 na úrovni 10 percent ročne. Priemerný rast HDP v USA v tom období - 2 až 3 percentá ročne. Druhá najväčšia ekonomika sveta - Čína. Najväčší svetový exportér a druhý najväčší importér. Ako dosiahnuť rast. Budovanie diaľnic v Číne. Inovatívnejšia a kreatívnejšia Amerika.