Prehľad zmien nového zákona o DPH, ktoré účinnosť sa navrhuje na 1.1.2014 - Neupauerová, Zuzana
Najnovšia novela zákona o dani z pridanej hodnoty (DPH), ktorá bude platiť od nového roka, prinesie pre firmy viacero zmien. Platitelia DPH budú povinní zaslať spolu s daňovým priznaním k DPH podrobný výkaz, obsahujúci údaje, ktoré vstupujú do samotného daňového priznania.