Kooperačné podnikanie a tvorba klastrov v Slovenskej republike - Gajdová, Denisa, 1977-
Ciele a formy kooperácie podnikov. Formy kooperácie z hľadiska formálnosti a času. Klastre - pojem. Klastre v zahraničí a ich hlavné prínosy. Klastre v Slovenskej republike. Význam klastrov pre rast konkurencieschopnosti regiónov.