Výber poistky: najviac zaváži cena - Záborský, Ján
Povinné zmluvné poistenie motorového vozidla. Poisťovne lákajú na dodatočné služby. Čo ponúkajú poisťovne navyše. Najväčší zdroj úspor PZP - bonus za bezškodový priebeh. Zdvojnásobená cena pre veľmi zlých vodičov. Vypočítanie sadzby online. Sprostredkovateľské portály. Podiel poisťovní na trhu PZP.