Legislatívne zmeny v oblasti dávky v nezamestnanosti a dávky garančného poistenia – stručný prehľad - Kamenistá, Zuzana
Novela zákona o sociálnom poistení, ktorá sa dotýka viacerých oblastí sociálneho poistenia. Zmeny v oblasti poistenia v nezamestnanosti a garančného poistenia. Dávka v nezamestnanosti a dávka garančného poistenia.