Kritériá porovnávania a hodnotenia BPM nástrojov - Oško, Pavol
Implementácia BPM predstavuje pre spoločnosť významnú investíciu. Prepojenie procesného riadenia s oblasťou IT prostredníctvom BPM aplikácií. Kritériá porovnávania a hodnotenia dodávateľov BPM nástrojov.