Inovácie v čase hospodárskej krízy - Gubová, Klaudia, 1986-
Investície do inovácií sú jedným z východísk riešenia problémov v čase hospodárskej krízy a podstatným zdrojom ekonomického rozvoja spoločnosti. Efektívna realizácia znalostí, ktoré spájajú spoločenské, hospodárske a štátne záujmy spoločnosti.