Rodový kontext sociokultúrnych špecifík v procede výučby arabských reálií - Al-Absiová, Eva
Analýza vybraných sociokultúrnych špecifík v rodovom kontexte s cieľom eliminovať potenciálne kultúrne nedorozumenia, ku ktorým dochádza v kultúrnej či ekonomickej oblasti v rámci európsko-arabských vzťahov.