Sporiť je in - Škriniar, Pavel, 1979-
Niekoľko spôsobov sporenia. Ukladanie peňazí do komerčných bánk. Ponuky internetových bánk. Presun peňazí na sporiaci účet so zvýhodnenou úrokovou sadzbou. Viazané a neviazané sporiace účty.