Personálne riadenie v slovenských organizáciách v kontexte súčasných trendov - Joniaková, Zuzana, 1970-
Zmeny v prístupe k riadeniu ľudí v organizáciách. Analýza súčasnej situácie v organizáciách na Slovensku. Výsledky prieskumu.