Interest rate pass-through between money market interest rates and retail bank interest rates in selected CEE countries - Kotlebová, Jana, 1969-
Úrokové sadzby centrálnych bánk, medzibankové úrokové sadzby, maloobchodné úrokové sadzby na vklady a pôžičky domácností vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy a v eurozóne za roky 2007-2012. Aplikácia korelačnej analýzy. Porovnanie situácie v niektorých krajinách.