IKT vo vzdelávacom systéme ako spôsob riešenia nízkej výmery hodín cudzieho jazyka a vzťah študentov k IKT - Stradiotová, Eva, 1963-
Zavádzanie najmodernejších informačných a komunikačných technológií do vyučovacieho procesu. Situácia a opodstatnenie používania IKT vo vzdelávacom procese.