Modeling the balance of payment development by the intertemporal approach - case of the Slovak Republic - Vojtková, Mária
Vývoj bežného účtu Slovenska v rokoch 1996-2012. Použitie intertemporálneho modelu na analýzu vývoja bežného účtu. Základná štruktúra modelu. Súbor dát a kalibrácia. Odhad výsledkov. Závery a implikácia vhodnej politiky.