Platba v hotovosti od 1.1.2013 - Strählová, Jarmila
Limit na platbu v hotovosti sa vzťahuje na finančné operácie medzi podnikateľmi ako aj na tie, ktoré medzi sebou uskutočnia občania. Zákaz platby v hotovosti platí od 1.1.2013 podľa zákona č. 394/2012 Z. z. o obmedzení platieb v hotovosti. Pre koho neplatí zákaz platby v hotovosti. Platba v hotovosti v cudzej mene. Limity pre platby v hotovosti. Platba v hotovosti vykonaná v zahraničí. Pokuty a sankcie.