Potreba rozvoja interkultúrnej kompetentnosti v rámci procesuálnych pedagogických prístupv - príprava budúcich manažérov pre prax - Ferencová, Martina
Kultúra verzus interkultúrna kompetentnosť. Interkultúrna kompetentnosť a je miesto v systéme manažérskych kompetencií. Potreba rozvoja interkultúrnej kompetentnosti budúcich maqnažérov v rámci procesuálnych pedagigických prístupov. Rozvoj interkultúrnej kompetentnosti v procese formálneho vzdelávania budúcich manažérov na Slovensku.