Implementácia politiky štrukturálnych fondov EÚ v Rakúsku - Rauscher, Michaela
Analýza implementácie regionálnej politiky v Rakúsku. Konkrétne formy finančnej pomoci zo štrukturálych fondov vo vybraných regiónov.