Makroekonomické súvislosti medzi finančným sektorom a reálnou ekonomikou - aplikácia v podmienkach SR a ČR - Kotlebová, Jana, 1969-
Vplyv nekonvenčnej menovej politiky na vývoj peňažnej zásoby. Dopyt po peniazoch v SR a ČR (2013). Vývoj peňažnej zásoby. Príčiny slabého oživenia ekonomického rastu. Vývoj HDP na jedného obyvateľa v SR a ČR (2005-2012). Úvery domácnostiam a nefinančným spoločnostiam v SR a ČR. Vývoj salda štátneho rozpočtu v SR a ČR.