Bude továreň budúcnosti tlačiareň? - Rogalska, Karin
3D tlačiarne - zariadenia, ktorými možno vytlačiť všetky druhy výrobkov trojrozmerným spôsobom. Postup trojrozmernej tlače a revolúcia vo výrobe. Zariadenia a typy tlačiarní určené pre sériovú výrobu.