Poznať energetickú bilanciu podniku by mala byť samozrejmosť - Šoltésová, Kvetoslava
Rozhovor s Kvetoslavou Šoltésovou, riaditeľkou odboru legislatívy, metodológie a vzdelávania Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry.