Business Insights: essentials (on-line), obnova predplatného na jeden rok, neobmedzený prístup, [2015]
Elektronický integrovaný informačný zdroj, ktorý umožňuje prístup k denne aktualizovaným ekonomickým informáciám, k najnovším obchodným časopisom a analýzam, informáciám o obchodných aktivitách a hlavných akcionároch spoločností, spotrebiteľským trhovým údajom, chronológii a histórii korporácií, informáciám o perspektívnych technológiách, burzovým správam a správam o výskume trhu a analýzam.