Riziká na trhu vládnych bondov v rámci Európy - Chovancová, Božena
Detailnejšia analýza problematiky rizikových marží pri emisiách vládnych bondov. Vládne dlhopisy, výnosnosť dlhopisov, riziká na trhu vládnych dlhopisov v rámci Európy. Úloha Eurovalu v období dlhovej krízy. Európsky stabilizačný mechanizmus.