Náklady ako súčasť oceňovania zásob vytvorených vlastnou činnosťou - Wittgruberová, Adriana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Všeobecná charakteristika jednotlivých kalkulačných položiek aj s vysvetlením na konkrétnych príkladoch.