Cizinci v České republice - Krausová, Tereza
Vymedzenie pojmu cudzinec v ČR pre sčítanie ľudu v roku 2011. Vývoj počtu cudzincov a ich skladba podľa štátneho občianstva a druhu pobytu. Rozmiestnenie cudzincov na území Českej republiky. Demografické aspekty života cudzincov v ČR. Vzdelanostná štruktúra cudzincov v ČR. Ekonomické aspekty života cudzincov v ČR.