Rozvoj obchodovania na internete vo svete - Dudeková, Alena, 1986-
Trend rozvoja internetového obchodu v dvoch hlavných geografických celkoch - svet a Európska únia. Dostupnosť internetu, frekvencia jeho využívania a spotrebiteľské správanie.