Rozvoj obchodu na internete na Slovensku - Dudeková, Alena, 1986-
Identifikácia a definovanie základných požiadaviek, ktoré napomáhajú rozvoju internetového obchodu na Slovensku. Údaje akými sú prístup domácnosti k internetu, frekvencia jeho využívania i štruktúra nakupovaného tovaru.