Globálne rozvojové vzdelávanie - implementácia predmetov environmentálnej orientácie do výučby predmetov PHF EU so sídlom v Košiciach - Andrejovský, Pavol, 1975-
Environmentálne vzdelávanie ako potreba reagujúca na megatrendy spoločnosti. Environmentálna výchova a vzdelávanie pre udržateľný rozvoj vysokých škôl SR. Vybrané výsledky štúdia Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Predmety štúdia a ich implementácia do študijných plánov PHF EU.