Economic Development of Slovakia in 2012 and Outlook up to 2014 - Morvay, Karol, 1973-
Analýza vývoja jednotlivých makroekonomických ukazovateľov slovenskej ekonomiky za roky 2010 až 2012. Aktuálny stav a výhľad do roku 2014.