Changing product structure and comparative advantage: the case of Hungarian agri-food trade - Jámbor, Attila
Štrukturálne zmeny v maďarskom agropotravinárskom obchode po prijatí krajiny do Európskej únie v roku 2004. Analýza pomocou rôznych metód teórie odhalenej komparatívnej výhody. Špecializácia maďarského agropotravinárského obchodu.