Audítorská infraštruktúra a korporačné riadenie Spojených štátov amerických prešli značnými zmenami - Krajňáková, Emília
Auditorská infraštruktúra USA. Zodpovednosť audítora za banku. Audítor verzus štát. Škodlivý klient. Zmeny v Rade pre dohľad nad audítormi.