Biodegradabilné obalové materiály - bioplasty - Kačeňák, Igor
Ekologické nakladanie s obalovými odpadmi a používanie biologicky rozložiteľných polymérov v aplikačných odboroch by sa malo stať nezanedbateľným príspevkom k ochrane životného prostredia. Recyklácia odpadov a ich surovinové a energetické využívanie.