Slovenský Aeromobil mieri do Ameriky - Mravčák, Alexander
Nezvyčajné lietajúce auto vyrobené v dieľni Štefana Kleina. Dnešná generácia Aeromobil 2.5 má plne funkčný prototyp a zvládne premávku na ceste aj vo vzduchu. Aeromobil na leteckom veľtrhu v Montreale. Trhom pre Aeromobil by mali byť Spojené štáty americké. Príprava novej verzie Aeromobil 3.0.