Bitcoin dobýja Bratislavu - Žuffa, Radovan
Bratislava sa zaradí medzi dvadsiatku metropol sveta, ktoré budú mať automat na digitálnu menu bitcoin. Marián Jančuška do kúpy automatu investoval vlastné peniaze. Na akom princípe automat funguje. Referencie z iných miest. Nakoľko sú dnes bitcoiny využiteľné.