Vplyv inovácií na produktovú politiku - Karkalíková, Marta
Produktová politika, jej nástroje a aktivity v kontexte s inovačnými trendmi doma a v zahraničí. Úspech produktovej politiky organizácie. Uvádzanie takých produktov na trh, ktoré uspokojujú potreby zákazníka lepšie ako konkurencia, alebo dokonca túto potrebu u zákazníkov ešte len vytvárajú.